Suss-uss - Ingen stjärnbloggare

Lite hit och dit om vad som faller mig på näsan för tillfället

För och nackdelar med avläggningsyta i hallen

Publicerad 2006-02-23 22:29:18 i Allmänt,

Kanske, kanske är det så att det kommer att ge med sig för mig nästa vecka och jag kommer att få det jag eftertraktar näst mest efter ett jobb just nu, nämligen tid. Så nu kan jag börja att ta tag i hallen igen. Det belv ju bara ett nytt golv där och sedan hände inget mer förrän i går då jag tog tavlan som hängde ovan matbordet och satte den i hallen i stället. Tavlan föreställer en tillsynes glad Jackrussel Terrier, fick just idén om att sätta upp en "varning här vaktar jag skylt" just under tavlan då den är den första man ser, och eftersom att vi inte har andra husdjur än dammråttor så kan vi väl alltid varna för attackerade tavlor i stället för annat... Nu kände jag att jag blev rätt långsökt, men.

Tillbaka till hallen. Vår hall är extremt svår, hyffsat stor yta men värdelöst planerad så att det som går att göra förvaringsmässigt och avhängningmässigt är minimalt. Dock hittade jag lite input på hemmet i dag, det är bra när likadana lägenheter som ens egen är ute till försäljning så att man har möjlighet att se bilder på hur andra har löst ens problem :) 
Vi skulle alltså kunna få in en byrå, men frågan är nu bara vill man verkligen ha en byrå i hallen? Vis av insikten om hur vi båda är så kommer inte den byrån att vara särskilt synbar en längre tid. Efter första posthämtningsrundan kommer den att vara överbelamrad med skrot... Så frågan är om modet finns att stoppa in en sådan avläggningsyta. Det är ju onekligen lite praktiskt också.

38080-40

Avdelning dagens ohumor: Så här ser jag ut när jag ska se efter att strumporna i BH-n inte har försvunnit..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sussi

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela