Suss-uss - Ingen stjärnbloggare

Lite hit och dit om vad som faller mig på näsan för tillfället

Årets första (enda?) golftävling genomförd

Publicerad 2008-07-05 19:38:10 i Gröngölings-Golf,

I dag spelades årets första golftävling för min del. Bergners Open. Tävlingen var välordnad och med ett jättefint prisbord.
Men vad gjorde det när man spelade som en avbruten kratta en lång stund där i mitten av tävlingen. I dag har det funnits stunder när jag väldigt starkt funderat över varför jag ens försöker spela golf. Jag säger försöker för det jag stundtals utövade var inte att kalla golf. Men eftersom att det inte finns något bättre ord än just golf så får det bli en lång och svårtolkad synonym. Hade det funnits en motsats till golf så hade det varit just precis det som jag gjorde.

Men där mitt i all bedrövelse och bortskjutna bollar så lyckades jag hitta ett närmaste fantastiskt spel och knapde in rejält med placeringar på slutet. Allt det jag tidigare på dagen lovat mig själv, det där med att aldrig mer spela golf bara jag överlevde mardrömmen jag var inne på så skulle klubborna ut på blocket och golfkjolen brännas under rituella former. Men se, ödet spelade ett litet spratt och så vips var jag på banan igen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sussi

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela