Suss-uss - Ingen stjärnbloggare

Lite hit och dit om vad som faller mig på näsan för tillfället

Åttioelva nyanser av vitt

Publicerad 2008-11-02 15:39:21 i Renovering,

Ett visst frö av frustration har börjat att gro. Eller så är det mer proportionerna som har svämmat över. Om allt går som det ska, kan vi om två helger ha fått komma in i huset. Vi får då lite tid på oss att måla och lägga golv innan stora flytten sker. Det har känts jätteenkelt. Golvet är valt, och det som ska målas ska målas vitt. Men enkelheten är inte så enkel. Vilken nyans av vitt? Bruten mot rött går jättebort, lägenheten har varit så och ibland har intycket av laxsoppa infunnit sig när väggarna har beaktats, visserligen är laxsoppa jättegott, men inte på väggen.

Jag fick lite panik inför sovrummet i går, insåg att det är ganska stort. Att måla det helt vitt tillsammans med ett sparsmakat möblemang skulle kunna ge en rätt instutionell känsla. Det är inte något alternativ att leka med textilier då maken är allergisk och textiler samlar damm.

Drog med maken på K-rauta i dag för att titta på lite färg. Tyvärr har ingen riktig färgbutik varit öppen under helgen så att jag kunnat få mer inspiration. Men K-rauta hade i alla fall färgstickor och massor av broschyrer.



Vilken färg har snö?

Kommentarer

Postat av: Biibiii

Publicerad 2008-11-02 19:21:32

Halloj! Ja du det är en djungel det där med att bestämma tapeter, färg osv. Kika in på denna länk och sök det rum du vill ha inspriration och tips om så får du se hur andra har gjort.

www.styleroom.se

Du har kanske redan besökt denna sida om inte så tycker jag den är rätt så inspirerande.

Ha en toppen vecka!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sussi

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela