Suss-uss - Ingen stjärnbloggare

Lite hit och dit om vad som faller mig på näsan för tillfället

Katt i fönster!

Publicerad 2007-04-11 22:30:12 i Babblat av Sussie,

Detta otroligt konstfulla kort kallar jag "Katt i stormfönster"
Monstret vars skugga framträder i framkant av bilden är Berth-Hobbe Tigern KisseKisseKattjävel Jansson.
Diplomerad musjägare på Fjällgården . Berth-Hobbe tycker även om att sno fiskfångst från Kusin Jörgen som enfaldigt trott att fisken inte skulle bli kattmat genom att lägga fisken i en påse och hänga upp den på en spade. Lättmatch för en katt...

image172

Vårväder i fjällen

Publicerad 2007-04-11 19:49:42 i Allmänt,

Hade semester förra veckan. Var hemma till mina barndomstrakter, och kanske är det ett ålderstecken, men verkar det inte som att det mesta nu mer handlar om väder?

Först var det molnigt, sedan blev det regn, sedan blev det gråmulet och sedan tre dagar med storm... Som dotter till en av få traktorförare i en by med väldigt många fritidshus så byttes min ledighet mot att ständigt svara i telefonen likt vilket kundcentra som helst. "Nej, min pappa är inte inne han sitter i traktorn, jo han kommer nog till er så fort han kan, men det är många vägar att hålla uppe"
"Nej, vägen är stängd ni kan inte köra efter den" Nej, jag lovar den är stängd, ring vägverket"

Trots väder så var semestern jättehärlig, mycket godis och gott men även bakhala skidor (jag har aldrig kunnat valla)  De flertalet norrmän som har stuga i byn måste ha skrattat sig fördärvade till den där löjliga svensken som staplade sig fram på längdskidor, halkade fortare bakåt i uppförsbakar än jag jlyckades staka nedför i nedförsbackar.

Nåja, de sista två dagarna kröntes med ett otroligt väder, solsken och massor av nysnö. Jag måste erkänna att de rykte lite i snowboardtarmen, men min snowboard blev stulen för några år sedan. Det är nästan komisk, nästan så att jag tyckte synd om den stackare som helt oärligt stal en tio år gammal slalombräda med trasiga bindingar, måtte han bli otroligt utskrattad i backen.

Måste visa lite bilder av stormen.

38080-168
Tobbe skottar fram snöskotern

38080-172
Min systers hus

38080-172
Min syster skottar fram sina hästar, castro leker högstadie prao och tttar på

38080-170
En äkta islandshäst vågar vägra komfortabla ligghallar

38080-171
Så kom solen vy mot Norra Storfjället

Om

Min profilbild

Sussi

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela