Suss-uss - Ingen stjärnbloggare

Lite hit och dit om vad som faller mig på näsan för tillfället

Favoriten i beautybagen

Publicerad 2008-06-29 22:09:52 i Babblat av Sussie,

För några veckor sedan fick jag mitt första utskick från Beauty Bag. Hela iden med Beauty Bag är helt fenomenal. Fyra gånger per år får man ett rosa fint paket fullproppat med skönhetsprodukter. Vad man får vet man inte innan så det är ren och skär julaftonsstämning som dansar in när paketet anländer.

Jag har inte hunnit testa så mycket av det jag fick ännu. Jag har en tendens till att vilja spara skönhetsprodukter. Det är helt befängt för oftast sparar jag dem så länge att jag glömmer bort dem. När jag senare hittar dem är de förgulnade och separerade typ...

Men en sak kastade jag mig raskt över. Det var en dag och nattkräm från Jabu´she. Grym kräm, efter några veckor har min hud blivit betydligt lenare och känns fastare! En must buy!


Mumsigt bra i beauty bag!

Så har helgen snart gått

Publicerad 2008-06-29 22:04:06 i Babblat av Sussie,

Söndagkväll, en ytterligare en helg går mot sitt definitiva slut.

Helgen har varit fullproppad. Började på fredag med en kvällsrunda golf i det trevliga vädret. Lördagen var en sovmorgon, den sedvanliga ack så tråkiga helgstädningen. Sedan fick jag skjuts ut på hippologum där jag tittade på lite dressyr. Jag har aldrig tidigare haft tillfälle att se en Prix Saint George tidigare och det var väldigt roligt att se. Mycket trevlig ridning av alla fem inblandade. Som alltid när jag ser ridning blir jag så grymt ridsugen. Kanske blir det ridskola för mig till hösten? Jag har aldrig gått på regelrätt ridskola tidigare så det kanske skulle ha varit en upplevelse. De två åren jag red på gamla K4:a här i Umeå räknar jag inte som ridskola då vi gjorde det i samband med gymnasieutbildningen.


Segrarinnan galopperar ärevarv. Täcket är sponsrat av klasssponsorn Grolls

Jag tog en promenad hem, och passade på att bli lite sentimental. Gick på vägar där jag förut brukade rida, på min gamla gymnasieskola var det sommardött. Då dörren till häststallet var öppen passade jag på att smita in för att återuppleva lite mer gamla minnen. Minnena ville dock inte blomstra upp i någon vidare romatisk dröm,  boxen där min häst stod hyste nu ett gäng hönor...Eftersom jag inte gillar hönor eller fjäderfän överhuvudtaget skyndade jag mig snabbt ut innan de skulle börja kackla.

Jag gick vägen över fälten och träffade på några trevliga kor.


Mu på dig med!


I dag har vi tokspelat golf så här 7 timmar och 27 hål senare känner jag mig rätt mör.

Nu hejar jag på spanien!

Sex and the City

Publicerad 2008-06-23 21:11:36 i Babblat av Sussie,

Blev i slutet av förra veckan tillfrågad om jag ville följa med tjejerna och titta på filmen med sec and the city gänget nu i kväll. Jag har väl aldrig varit en SATC adicted, men en trevlig kväll med bio och käk kan väl gå an så där ibland..

Fruktansvärt Sex and the city åkte jag direkt från jobbet in på stan, smiket borta, totalt nedregnad och med klämmande ballerinaskor hoppade jag mellan vattenpölarna allt annat än fabulous.

Sommarsallad med räkor på Rex, vilken både var stor och dyr, men till sitt försvar mättande.

Filmen var bra. Så där bra som att jag definitivt kommer att se om den säkert flera gånger. Det fina med att ha sett en film förut är att man då kan trycka förbi de scener som är jobbiga att se. Nu ska jag inte avslöja för mycket  handlingen, men jag skrattade flera gånger, dock inte lika mycket som övriga biopubliken som tycktes tycka att det var vansinnig roligt att Charlotte gjorde i byxan.

Det negativa med filmen är att den väcker ett behov av att slösa pengar på fina saker och gärna då också på en resa till NYC. (Jag är totalt avundsjuk på en kompis som får åka dit och jobba sex veckor i höst.. gryyymt avundsjuk, nästa gång jag söker jobb ska det vara på ett multinationellt företag och inte bara ett som finns runt Östersjön...)

Fast pengar att slösa kommer knappast att finnas eftersom att jag enligt Hans Wiklund nu har kvalificierat mig till den skara av kvinnor som förtjänar lägre lön än män. Frågan är då vilken lön som Hans Wiklund förtjänar?

Mygghelvetet

Publicerad 2008-06-22 20:37:44 i Tjejplågerimilen,

Efter en trevlig midsommarhelg vid högakusten kändes det som att kroppen ville göra sig av med de kilovis med mat och nubbarna, vinet, och ölet som runnit ned under helgen.

Är fortfarande lite förkyld så jag hade inte tänkt springa, men en promenad i I20 skogen lät som en trevlig kvällspromenad. Fördelen med Umeå är att stan är helt och hållet myggfri. Det kan man inte kalla I20 skogen. Om varje människa har ett visst antal mygg som ska följa en genom livet. Så är Umebornas hela myggkvot bosatt i denna annars så trevliga skog. Jag är en mycket omtyckt person av dessa små illbarmeliga jävlar. Tillslut hade du surrat så mycket kring mitt huvud att jag helt enkelt bestämde mig för att springa ifrån dem. Min springstund blev faktiskt en mycket angenäm sådan. Jag sprang efter Tavelsjöleden och att springa efter en slingrig skogstig är bra mycket trevligare än att cruisa cykelbanor.

Nästan hemma kändes det som att benen fortfarande var fulla av spring och jag kände mig så där härligt atletiskt (inte ofta) Vid Dragonskolans löparbanor kollade jag mig runt så att ingen såg mig. Jag tog fram mobilen och så klockade jag mig själv på 60meter. Jajemän, kärringen hon kan fortfarande trots halvstelt tillstång kvala in under 10 sekunder fastän hon närmar sig de 30. Synd att jag inte har hittat en höjdhoppsställning någonstans

Sanslöst begär

Publicerad 2008-06-18 18:22:44 i Babblat av Sussie,

Jag börjar misstänka att det på allvar är något fel med mig. Det är nästan som ett beroende, en abstinens som får kroppen ur led om jag inte får min nya "drog" potatissallad.

Det är underligt hur mycket potatissallad som man kan stoppa i sig utan att det börjar välla ut genom både öron och armhålor.

Jag måste erkänna att jag är missbrukare, Jag är i skrivande stund inne på min andra enkilosbytta sedan i måndags. Jag har inte bjudit eller langat eller så utan jag har dragit i mig det helt själv.


Även fast jag nyss har skåpat i mig två hela portioner så skriker kroppen ändå efter mer potatissallad. Jag undrar om det kan ha hänt något i min barndom som har gjort mig så här? Kanske har timmarna i "pärlannbacken" med efterföljande träningsvärk i de så få gånger använda "pärmusklerna". Kanske är det dessa timmar som har gjort att mitt begärd för färdigskördad potatis har växt sig så stor?

Det skulle också kunna förklaras med någon brist i kroppen. kanse brist på creme fraiche?

Man borde skämmas

Publicerad 2008-06-01 20:08:11 i Allmänt,

Låt aldrig latheten bedra dig! För två år sedan lämnade jag universitetet med två ogjorda sidooppositioner. Dessa bildade den avgrund som hindrade mig från att ta ut min sista examen.

Under dessa två år har mycket vatten runnit under broarna och jag har visst haft det i åtanke att det ska göras klart.

Nu har jag tagit mig i kragen och sitter och läser uppsatser. Jag måste erkänna att det är intill döden tråkigt, men göras det måste det.

Det är inte lätt att sätta sig in i vetenskaplig metod igen. Så fort lärosätets dörrar slog igen bakom mig så verkar denna indoktrinerade kunskap ha lämnat mig.

Äpplet är verkligen surt att bita i och jag hoppas att uppsatshandledarna har snälla ögon

Om

Min profilbild

Sussi

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela