Suss-uss - Ingen stjärnbloggare

Lite hit och dit om vad som faller mig på näsan för tillfället

Sommaren som aldrig tog slut!

Publicerad 2006-08-27 11:28:56 i Allmänt,

Hur kan ett underbart väder bara fortsätta och fortsätta? Slutet av augusti och sommaren är fortfarande i sitt esse! Jag bugar mig för väderguden, även om man får tillfälle att klaga lite så, skulle en önskan om lite regn i alla fall nattetid.

Men nu börjar det kännas i luften att hösten står inför sitt analkande. Saker som sakta vaggat sig fram börjar nu komma igång. Det är liv och rörelse på stan igen och de ska åter igen bli liv och rörelse i denna blogg.

Min sommar har varit intensiv, jobbat varje dag för att skynda mig hem och klä om och ut på golfbanan. Förutom vår kakling i köket har jag knappt tänkt tanken på inredning eller så. Men nu, nu börjar det åter suga i "vara hemma och gosatarmen" så i takt med att kvällarna blir allt mörkare kommer jag att krypa in i min kula och göra den mer ombonad.


38080-129

I perspektiv av en sving.

Mellansnack

Publicerad 2006-08-01 08:19:42 i Allmänt,

Jo, jag lever! Jag har inte fått någon mystisk sjukdom som gör att jag får utslag av att skriva i min blogg. Eller i och för sig, jag kanske är sjuk på ett visst sätt. På jobbet är jag relativt friskt, men på kvällarna hänger jag mig åt något som hos friska människor skulle kunna kategoriseras som sjukt. Jag vuxna människan springer runt på en milslång gräsmatta och föser i väg små vita hårda bollar. I bland leder detta till en personlighetsförändring, jag får bestämt för mig att jag heter Annika och att jag snart kommer att slå Tiger och alla de andra herrarna, helst i en Major-tävling. Fast the Open, det får bli nästa år eftersom att den redan avgjordes förra helgen.

Det här med golf. Jag är säker på att allt och det enda så sitter det i handsken. Jag har hela sommaren spelat med en Nike-handske, och det har gått uruselt (TIger och Wie, där ser ni byt handske!) Eller det har väl inte gått uruselt, jo nästan, jag har faktiskt tänkt tanken att lägga av. Så kom lönen, och en Callaway-handske inköptes, vad tror ni händer? Klubban ligger som ett smäck i handen, det svingar rejält om mig och en handikapsänkning kom som en RG-line färja för en gångs skull enligt tidtabell. Nu är det kul med golf igen. Kanske skulle man anmäla sig till den där tävlingen?

Om

Min profilbild

Sussi

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela